Forside * Nyheder

BMW kommer med selvkørende luksusbil i 2021

-

BMW-i8-CES-ConceptFor et par år tilbage fortalte en repræsentant for Audi overtegnede journalist, at firmaet havde den selvkørende teknologi klar, de manglede bare, at lovgivningen fulgte med.

Og at de forventede at lancere deres første, selvkørende bil i 2017.

Annonce:

Repræsentanten overdrev nok lidt, han mente sandsynligvis, at de ville lancere den første bil med DELVIS selvkørende teknologi til næste år.

BMW er lidt mere fast i kødet. De har netop annonceret, at der kommer en rigtig, selvkørende bil fra dem i 2021.  Det bliver en udgave af den futuristiske elbil i8 Roadster (der allerede kommer i 2018), der får navnet ’BMW i Next’.

Ud over selvkørende teknologi kommer i Next til at have masser af forbindelse til Internet, et helt nyt design indvendigt og ifølge BMWs CEO Harald Krüger vil den ”bringe den næste generation af elektro-mobilitet ud på vejene”.

Hvis man altså har råd. Den nuværende i8 koster omkring en million kroner, og det er endda før de høje, danske bilafgifter.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.