Forside Emner Spil fokus

Et kig på spillet Project Cars 2

-

Project Cars 2 er spillet for dig der ønsker realisme i dit bilspil, men det kræver at tålmodigheden er i top.

Hvis du ikke er fan er en specifik bilserie som gengivet i f.eks F1 2017, er Project Cars 2 måske mere noget for dig. Spillet byder nemlig på et væld af biler og baner, samt et sjældent set arsenal af indstillingsmuligheder, for alle der elsker at kunne justere alt selv.

Annonce:

Alle biler er fra start tilgængelige og alle bilserier kan køres med det samme, hvorfor Project Cars 2 godt kan føles en smule overvældende fra start. Overvældende må man også sige at selve kørslen er.

 

 

Her er bestemt ikke tale om et arcadespil. Normalt vil jeg mene, at det at køre vil, er forholdsvis let. Sådan er det dog ikke i Project Cars 2.

Bilerne er alle højpotente fartmonstre og selvom man kan skrue op og ned for realismen, så er der virkelig tale om et simulatorbilspil, der stiller høje krav til spilleren. Forvent derfor en rimelig stejl og til tider frustrerende indlæringskurve.

Derfor vil jeg også på det kraftigste anbefale, at du spiller med rat. Det kan naturligvis spilles med controlleren også, men det er endnu sværere at tæmme de mange hestekræfter med controllere end rat.

Derudover er force feedback gengivelsen (modstanden i dit rat, såfremt det understøtter force feedback) helt fænomenalt god. Jeg testede med et Thrustmaster T300 og jeg skal love for at responsen i sving er til at tage at føle på.

Det er ikke bare lækkert, det hjælper også en til at køre bedre, simpelthen fordi man kan mærke de mindste ujævnheder på vejen, hvornår man presser den for meget i svingene og lignende.

Det kræver dog stadig at man får styringen på plads. Lykkes det byder Project Cars 2 på mange timers underholdning. Der er mange løb af deltage i, forskellen på bilerne er tilpas til at man hele tiden skal rykke sine spilevner for at være med og hvad enten du spiller off- eller online, er detaljerne på plads.

 

 

Grafikken er nydelig uden at være fænomenal dog, mens lydsiden derimod er helt fantastisk og vel nok noget nær det bedste jeg har hørt i et bilspil.

Alt i alt er Project Cars 2 er rigtig fint spil for store bilspilfans. Det er svært, rigtig svært, men lægger man timerne idet, venter der et godt bilspil. Jeg kan dog frygte, at mange vil give op før de når så langt…

Min tid med spillet har være for begrænset til at kunne give jer mere end denne lave overflyvning. Af samme årsag undlades en egentlig karakter.

Herunder lidt videoer fra spillet.

 

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.