Forside * Nyheder

Lyngby gav ny rekordåbning for Power

-
Power Lyngby. Foto: Power

Pengene sad løst hos kunderne til Powers første åbningsdag i Kgs. Lyngby og det gav ny rekord.

Der kom det samme antal kunder som til Powers åbning i Herning forleden. Til åbningen i Kgs. Lyngby der kiggede også mere end 16.000 forbi på åbningsdagen.

Til gengæld sad pengene lidt løsere denne gang, hvertfald blev det til en ny salgsrekord da Power havde første åbningsdag i Lyngby fredag.

Annonce:

Hvor herningenserne lagde 17 mio. kroner til deres åbningsfest, så blev der svinget betalingskort for 23,9 mio. kroner i Powers nye 2000 kvm store Lyngby-butik på førstedagen.

“Det har været en vanvittig åbningsfest, som har smadret alletiders salgsrekord. Jeg har aldrig oplevet noget lignende – ikke engang ved åbningen af POWERs første butik i Glostrup i 2015, som hidtil har haft omsætningsrekorden”, fortæller Jesper Boysen, direktør hos Power.

Omkring 1.000 kunder stod i kø fra morgenstunden og dagen igennem blev der gennemsnitligt solgt en mobiltelefon i minuttet.

 

Power Lyngby solgte på åbningsdagen:

– Over 950 Mobiltelefoner
– Over 750 Computere
– Over 700 TV
– Over 600 Støvsugere, kaffemaskiner og barbermaskiner
– Over 500 Trådløse højtalere
– Over 400 Vaskemaskiner, opvaskemaskiner og tørretumblere
– Over 300 Tablets
– Over 300 Spillekonsoller
– Over 300 Fitness og smartwatches

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.