Forside * Featured

Huawei melder sin ankomst på smart health med badevægt

-
Huawei Smart Scale

Sæsonen for søde sager, sovs og kartofler er skudt i gang, og dermed også fundamentet for danskernes hyppigste nytårsforsæt; vægttabet. Huawei melder sig nu ind i kampen om kundernes gunst på smarte vægte.

På en presse-event i København i går, havde Huawei verdenspremiere på en ny produktserie, der fokuserer på personlig velvære. Produktet de er klar med hedder “Huawei Smart Scale”, og minder meget om de vægte man allerede kender fra Nokia (tidligere Withings).

Hvor den traditionelle badevægt viser dig, hvad du vejer, kan de smarte vægte hjælpe dig med at vise fedtprocent, afstand til målet og meget mere.

Annonce:

Teknologivirksomheden Huawei melder sig nu på banen med en vægt, som skal hjælpe danskerne til at opnå deres drømmekrop. Huaweis nye vægt, Huawei Smart Scale, gør det muligt at måle blandt andet muskelmasse, fedtprocent, kropsvæske og knoglemasse.

Den kan forbindes direkte til din smartphone via Bluetooth, så du altid har din sundhedsprofil lige ved hånden. Så kan du hele tiden holde øje med, om du er på vej i den rigtige retning, uanset om du drømmer om at tabe fedt eller tage på i muskelmasse – eller begge dele.

 

Kortlæg det farlige fedt om dine organer

Hvor flere vægte indtil nu har kunne kortlægge fedtprocent og BMI, indeholder den nye vægt fra Huawei en bred vifte af innovative funktioner, som gør det muligt at få et mere dybdegående indblik i din krops sammensætning af både muskler, knogler og fedt. Vægten kan blandt andet afsløre din knoglemasse, din proteinmasse og mængden af visceralt fedt, som er den farlige fedt, der omkredser dine organer.

Vægten benytter en teknologi, der hedder Bioelectrical Impedance Analysis (BIA), som sender impulser fra den ene fod op gennem benet og ind over hoften, ned til den anden fod. På den måde kan den måle mængden af fedt i kroppen.

Når du stiller dig på Huawei Smart Scale, afslører den følgende om din krop:

  • Vægt
  • Fedtprocent
  • BMI
  • Muskelmasse
  • Kropsvæske i procent
  • Knoglemasse
  • Proteinmasse
  • Mængde af visceralt fedt
  • BMR (Basal Metabolic Rate, som siger noget om dit hvilestofskifte)

 

Og som om det ikke var nok, tilbyder Huawei’s smart app, at du kan dele dine sejre (og nederlag) med dine venner på Facebook og Twitter hvis du har det behov.

Vejledende udsalgspris for Huawei Smart Scale er 499 kr.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.