Forside * Featured

Nyt konsolspil: Grand Tour Game følger tv-seriens udfordringer

-

Clarksons, Hammonds og May er klar til nye narrestreger. Amazon lancerer et konsolspil hvis episoder bygger over – og følger – motorshowet Grand Tour.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May fører deres bekymringsfrihed og interesse i hurtigt racerløb videre til konsollerne.

Annonce:

The Grand Tour Game er et ‘episodisk’ racerspil, der er baseret på motorshowet The Grand Tour.

Spillet tager spillerne med til eksotiske steder, hvor de kan køre rundt i nogle af verdens vildeste biler og selv tage del i seriens vanvittige udfordringer.

 

 

I løbet af tv-seriens sæson 3 vil nye episoder af spillet ugentligt blive tilføjet og kommer til at inkludere biler, lokationer og overraskelser fra det seneste afsnit af TV-serien.

Her bliver gamerne bragt til alle de ikoniske lokationer, seriens værter besøger i løbet af sæsonen – inklusiv The Grand Tours signaturprøvebane, Eboladrome.

Gennem hele spillet vil der være glidende overgange af klip fra serien til gameplay, og der er lagt timevis af stemmeskuespil ind fra Jeremy Clarkson, Richard Hammond, og James May, hvilket gør, at The Grand Tour Game emmer af seriens karakteristiske humor og drilske tone.

 

 

Værterne udtaler

“Det er et videospil med mig, ham den ødelæggende og ham den langsomme. Det er alt, hvad du behøver at vide”, udtaler Jeremy Clarkson, og fortsætter:

“Hvis du altid har ønsket dig at komme ud og køre med os, så er det her det tætteste, du nogensinde kommer. Medmindre du kidnapper James og stjæler hans ansigt.”

“Hvis du nogensinde har ønsket dig at lave, hvad jeg laver, så har du nu chancen”, tager James May over, og fortsætter:

“Selvfølgelig ikke bogstavelig talt. Det er jo bare et spil, så lad venligst være med at kigge i mine skrivebordsskuffer.”

“Jeg bor langt ude på landet, så jeg er mildest talt imponeret over al elektronik”, fortæller Richard Hammond, og slutter:

“Men jeg må indrømme, at det her spil er særdeles strålende – især muligheden for 4-player splitscreen”.

 

 

Pris og tilgængelighed

The Grand Tour Game udkommer til PlayStation 4 og Xbox One

Pris ikke oplyst.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.