Forside * Nyheder

Boses første trådløse in-ear med støjreduktion er på trapperne

-
Foto via CNet

En lækket video viste de nye ‘true wireless’ Bose QuietComfort Earbuds frem.

Bose fans har ventet længe på nogle helt trådløs in-ear med aktiv støjreduktion.

Selvom Bose allerede er i markedet for trådløse øretelefoner med deres Sports Earbuds, så har de ikke lagt skjul på at deres plan har været at lancere ‘true wireless’ med ANC (aktiv støjreduktion) her i 2020.

Annonce:

Oprindelig gik første produkt under navnet ‘Noise Cancelling Earbuds 700’, men nu ser det ud til at første produkt lanceres som ‘Bose QuietComfort Earbuds’. Det skriver CNet.

Kæden Harvey Norman, der er det australske svar på Elgiganten og Power, kom til at lægge en PR-video ud for Bose QuietComfort Earbuds. Videoen er senere fjernet igen, men CNet – der nåede at se den og tage ovenstående screenshot, vurderer at den så ægte ud.

Man kan jo også sige, at hvis Bose skal nå at lancere i år, så er der ikke så lang tid tilbage. Særligt ikke hvis man også vil nå at have sin andel af julegaverne.

Men med en PR-video klar, så må produktet være på trapperne, så fans af Boses aktive støjreduktion, snart kan få fat i nogle Bose in-ear m/ANC også.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.