Forside * Nyheder

Telia: Knap en halv million får 5G med i abonnementet

-
Billede fra test af 5G med antenne opstillet på taget af Telias danske hovedkontor

Når Telia om få uger tænder for 5G, der vil knap en halv million Telia-kunder få 5G inkluderet i abonnementet.

I uge 40 der tænder Telia for 5G-signalet i dele af mobilnetværket. Lanceringen begynder i København og Aalborg og fortsætter derefter til Aarhus og Odense.

Planen er at dække de største byer først. I tæt bebyggelse får kunderne størst udbytte af teknologien. Over de kommende år rulles 5G så ud i hele landet på TT-netværket (Telenor og Telia).

Annonce:

Telia fortæller at ved premieren vil det samlet set være knap en halv million kunder, privat som erhverv, der direkte har adgang til at bruge 5G som en del af deres abonnement – altså såfremt de befinder sig et af de steder der er tændt for det.

Det drejer sig blandt andet om de Telia-abonnementer, der har fri data i dag – eksempelvis privatabonnementerne One og Onemore og erhvervsabonnementerne One Pro og Onemore Pro. Telia har nu markedet dem som “5G-ready” på deres hjemmeside.

“Vi inkluderer 5G i en række af vores mest populære mobilabonnementer, så vores kunder kan få det fulde udbytte af netværket og de højere hastigheder, som 5G kommer til at byde på. Samtidig vil vi, som det første teleselskab, tilbyde vores kunder 5G-roaming, når de rejser i Norden, hvor Telia også er i fuld gang med at opgradere netværket til den nyeste teknologi”, fortæller Lone Kyhl Hendriksen, Head of Consumer & Channels hos Telia.

Udover et abonnement der inkluderer 5G så skal man også have en telefon med 5G godkendt til Telias netværk.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.