Forside * Nyheder

HBO slukker håbet: Forventer ikke biografaktuelle film på streaming i Danmark

-
I USA vil filmene fra Warner Bros kører parallelt i biograf og på streaming i hele 2021

WarnerMedia annoncerede i går at 2021 bliver et anderledes år hvad biografaktuelle film angår.

Den AT&T-ejede WarnerMedia-koncern kom i går med en udmelding der har rystet filmindustrien og gjort verdens største biografkæde AMC sure.

Meldingen lød: I hele 2021 vil film fra studiet Warner Bros få samtidig premiere i biograferne og på streaming. På streaming vil de udkomme på koncernens egen streamingtjeneste HBO Max.

Annonce:

Mens biograferne herhjemme var lukket ned i foråret der udkom flere premierefilm direkte på streamingtjenester. Men det var til leje og til en høj pris per film.

I USA vil de biografaktuelle film fra Warner Bros derimod kunne streames som en del af det faste abonnement på HBO Max. Filmene vil være tilgængelig på streaming de første 30 dage, hvorefter biograferne får et vindue på 2 måneder, inden filmene frigives bredere.

Det er filmtitler som ‘Wonder Woman 1984’, ‘The Little Things’, ‘Judas and the Black Messiah’, ‘Tom & Jerry’, ‘Godzilla vs. Kong’, ‘Mortal Kombat’, ‘Those Who Wish Me Dead’, ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’, ‘In The Heights’, ‘Space Jam: A New Legacy’, ‘The Suicide Squad’, ‘Reminiscence’, ‘Malignant’, ‘Dune’, ‘The Many Saints of Newark’, ‘King Richard’, ‘Cry Macho’ og ‘Matrix 4’ der forventes samtidig på HBO Max og i biograferne.

 

Gælder foreløbig kun USA

Streamingtjenesten HBO Max rulles ud i flere lande i 2. halvdel af 2021, hvor den i Norden erstatter HBO Nordic.

Betyder det så at vi kan se frem til at se biografaktuelle film på HBO Max i tiden op til jul næste år? Desværre ikke, nu slukker HBO det håb.

Meldingen fra HBO Europe er at parallelkørsel for premierefilmene, mellem streaming og biografer, umiddelbart er noget eksklusivt for USA. Det oplyser Tom Krogsgaard Nielsen, europæisk pressechef for HBO, til MediaWatch.

Til gengæld kan abonnenterne frem til en bedre kvalitet når HBO Max kommer til Danmark, sammenlignet med det nuværende HBO Nordic.

HBO Max får alle de nye 2021-film fra Warner Bros som minimum i 4K HDR kvalitet, hvor der også vil være film med Dolby Vision og Dolby Atmos i blandt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.