Forside * Featured

IKEA klar med en ny Sonos højttaler-lampe

-

IKEA og Sonos har bygget en ny bordlampe i Symfonisk-serien, med bedre lyd og flere valg af design.

Rygterne var løbet forud, da magasinet The Verge tidligere på måneden fik fat i en brugermanual til nyheden.

Annonce:

IKEA Symfonisk er produkter der virker direkte med Sonos S2, så højttalerne kan indgå på lige fod med Sonos egne i et Sonos musiksystem.

Kombinationen af lys og lyd har vist sig som en succes for IKEA/Sonos-samarbejdet, og den nye udgave har endnu bedre lyd og mulighed for, at man selv kan få indflydelse på lampens udtryk.

 

 

Blandt forbedringerne er:

  • Bedre lyd – bordlampen er udstyret med en ny akustisk arkitektur, som forbedrer lydoplevelsen uanset hvor i rummet man befinder sig
  • Mix & match – man kan nu selv vælge mellem forskellige varianter både af skærmen og selve lampen. Udvalget af elpærer er også udvidet takket være E27-fatningen
  • Nem opsætning – SYMFONISK-lampen er en del af Sonos-systemet og er nem af sætte op og forbinde til mere end 100 forskellige streaming services

Hvor den tidligere model kun havde en E14 sokkel til små pærer så er der skiftet til den større E27 sokkel i den ny lampe.

Der er valg mellem to farver, hvid og sort, hvortil der kan vælges forskellige skærme i tekstil eller glas.

Udover Sonos S2 understøtter højttaleren også Airplay 2.

 

 

Pris og tilgængelighed

Prisen på de nye udskiftelige skærme er 20 EUR (ca. 149,- DKK) for stofskærmen og 30 EUR (ca. 229,- DKK) for glasskærmen.

Prisen for højttaleren / lampen uden skærm står til 129 EUR (ca. 959,- DKK).

IKEA Symfonisk bordlampe 2. generation lanceres 14. oktober.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.