Forside * Featured

Tip: Sådan nulstilles en Hue pære vha. dimmer switch

-

Det er muligt at nulstille Philips Hue pærer til fabriksindstillingerne vha. en dimmer switch

Du har købt en brugt Philips Hue pære og opdager at den tidligere ejer ikke har nulstillet pæren til fabriksindstillingerne inden salget. Din Hue bridge kan ikke finde pæren.

Annonce:

Det er nemt at nulstille en Hue pære, lampe eller tilbehør. Alt hvad det kræver er en dimmer switch, gammel eller ny model. Det skriver Hueblog

Sådan gør man:

  1. Tænd for pæren som skal nulstilles
  2. Tag dimmer swich ud af vægholder og hold den ind til pæren. Så tæt som muligt.
  3. Tryk nu på øverste og nederste knap samtidig på dimmer switch, og hold dem nede i 10 sekunder – indtil den grønne lysdiode på dimmer switch blinker
  4. Pæren giver et blink og er nu nulstillet

Herefter kan Hue app finde den som en ny pære i hjemmet.

 

Philips Hue dimmer switch (seneste udgave)

På første udgave af Hue dimmer switch er øverste knap ‘On’ og nederste knap ‘Off’. På den nye udgave er øverste knap ‘On/Off’ og nederste knap ‘Hue’. Men uanset hvad knapperne gør, er det bare øverste og nederste knap som man holder nede for nulstilling.

Så selv om I ikke bruger en dimmer switch til Hue-installationen i dag, så kan det være nyttigt at købe en til skuffen. Sådan en koster under 130 kr. (se forhandlere og dagspris)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.