Forside * Nyheder

Viaplay får mere indhold fra Starzplay

-

Film og tv-serier fra Starzplay flytter ind på Viaplay

Viaplay samarbejder med Lionsgates  streamingtjeneste Starzplay, og det samarbejde betyder at flere Starz-serier og film gøres tilgængelige på Viaplay – uden at det koster ekstra.

Annonce:

I løbet af året kommer mere end 40 sæsoner og 60 film af både anmelderroste, nervepirrende og originale titler fra Starzplay på Viaplay. Her i april er det den roste serie Gaslit som får premiere på Viaplay. Den er med de Oscar-vindende skuespillere Julia Roberts og Sean Penn i hovedrollerne.

“Vi er utroligt glade for at kunne tilbyde vores brugere et endnu bredere udvalg gennem dette innovative samarbejde, der kombinerer nye Starzplay Originlas med Hollywoods største navne til klassikere af både film og serier”, fortæller Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group, i en udmelding.

Andet Starzplay-indhold tilgængeligt på Viaplay er tv-serier som Spartacus, The Spanish Princess, The White Queen, Black Sails og The Girlfriend Experience samt klassikere som Weeds.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.