Forside * Nyheder

Apple har købt verdensrettighederne til fodbold fra USA i 10 år

-

Fra 2023 og frem vil kampene fra den amerikanske Major League Soccer kunne ses via Apple TV app.

Apple har erhvervet verdensrettighederne til at streame alle MLS-kampe. Det er kampene fra Major League Soccer, den amerikanske liga for fodbold. Det skriver Apple i en udmelding.

Annonce:

Det er første gang i sportens historie, at en større professionel sportsliga indgår et sådant samarbejde. Dermed får fans over hele verden mulighed for at se alle kampe i MLS og Leagues Cup1 og udvalgte kampe i MLS NEXT Pro og MLS NEXT på ét sted – helt uden lokale begrænsninger eller behov for at købe en traditionel betalings-TV-pakke.

Aftalen løber fra 2023 og 10 år frem, og verden over vil fans kunne hver eneste MLS-kamp gennem Apple TV-appen, helt uden lokale blokeringer eller begrænsninger.

Der bliver tale om et abonnement man kan tilkøbe i Apple TV app, en app som også er tilgængelig på andre enheder og TV, end Apples egne.

Ud over alt indholdet i selve kampene giver tjenesten adgang til et nyt ugentligt program med optakt og nedtakt til live-kampe, så de inkarnerede fans aldrig går glip af et flot mål eller en lækker redning. Programmet byder også på replays, højdepunkter, analyser og andre originale indslag.

Dette MLS-indhold, som både er live og on-demand, tager seerne med bag kulisserne og byder på dybdegående perspektiver fra de mest populære spillere og klubber.

Et bredt udvalg af MLS- og Leagues Cup-kampe, herunder nogle af de største opgør, vil også være tilgængeligt uden ekstra omkostninger for abonnenter på Apple TV+, mens et begrænset antal kampe vil være tilgængelige gratis.

 

Pris og tilgængelighed

MLS-indholdet i Apple TV-appen, hvad enten det er live eller on-demand, vil være tilgængeligt for alle, der har internetadgang på tværs af alle enheder, hvor appen kan bruges.

Apple TV app findes til iPhone, iPad, Mac, Apple TV 4K og Apple TV HD, Samsung, LG, Panasonic, Sony, TCL, VIZIO og andre Smart TV-modeller, Amazon Fire TV- og Roku-enheder, PlayStation- og Xbox-spillekonsoller, Chromecast med Google TV ligesom der kan ses med via tv.apple.com.

Kommentator er på engelsk eller spansk.

Prisen er ikke oplyst.

 

Om MLS

Major League Soccer er den hurtigst voksende fodboldliga i verden – den tæller nu 29 klubber, som er mere end en fordobling i løbet af de sidste 15 år.

Dette momentum vil fortsætte i takt med, at fodbold i Nordamerika bliver stadig mere udbredt frem mod FIFA-verdensmesterskabet i 2026, hvor USA, Canada og Mexico skal være værter.

MLS-spillerne repræsenterer 82 forskellige lande og udgør dermed den mest globale spillerpulje inden for nogen sportsgren, og MLS-fanbasen tæller nogle af de yngste og mest mangfoldige tilhængere i nordamerikansk sport.

Kilde: Apple

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.