Forside * Featured

Medie: Flere nyheder i vente med AirPods Pro 2

-
Sådan kan Airpods Pro 2 etui se ud. Foto: 52audio

Et medie som har en god track-record på læk af Apples øretelefoner har fået flere detaljer om de kommende Airpods Pro 2.

Mediet 52audio har nyt om de kommende Airpods Pro 2 in-ear fra Apple.

Selvom det er rygter, indtil Apple lancerer, så har 52audio en god ‘track-record’ på læk omkring Apples øretelefoner. I efteråret 2021 kom de med en rimeligt præcist læk på Airpods 3, både design og specifikationer, og tilbage i 2019 lækkede de korrekt information om første generations Airpods Pro.

Annonce:

I følge deres oplysninger er der flere nyheder i næste generations Pro in-ear fra Apple:

  • Selvadaptiv aktiv støjreduktion
  • Forbedret “Find” funktion
  • Høreapparat funktion
  • Måling af hjerterytme
  • USB-C
  • Hurtig opladning
  • Lavere strømforbrug

Dette med Apples H1 chip og et forbedret SiP-pakkesystem (måden at pakke elektronik sammen på meget lidt plads). Forbedret SiP skulle betyde højere ydeevne og lavere strømforbrug.

Den nye selvadaptive støjreduktion skulle give en endnu bedre aktiv støjreduktion end i første generation Airpods Pro.

 

Sådan kan Airpods Pro 2 se ud. Foto: 52audio

 

Designet er en blanding mellem første generation og de seneste Airpods 3. Bl.a. skulle mikrofonhuller mm. ligne dem fra Airpods 3.

Der er trykfølsom touch på øretelefonerne, ligesom i første generation Pro.

I følge 52audios oplysninger vil Apple AirPods Pro 2 være udstyret med en sensor til registrering af hjerterytme, som kan indgå som en del af overvågning af helbredet. Rygterne nævner også en mulighed for at øretelefonerne kan overvåge ens temperatur, men dette er et mere løst rygte som ikke har kunnet bekræftes.

 

Sådan kan Airpods Pro 2 etui se ud. Foto: 52audio

 

I siden af etuiet er der to åbninger som skulle være mikrofon til den nye høreapparat-funktion. Her kan etuiet opfange lyden fra rummet og sende til øretelefonerne, og det kan hjælpe personer med høretab til at få mere ud af samtaler omkring dem.

I bunden af etuiet kommer der en højttaler, så det kan give lyd fra sig når “Find”-funktionen bruges til at lede efter det.

Til opladning vil der nu være en USB-C port i etuiet.

Rygterne siger ikke noget om hvornår næste generations Airpods Pro 2 så lanceres. Men et bud er til efteråret, enten sammen med iPhone 14-modellerne eller sammen med nye iPads.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.