Forside * Nyheder

Norlys advarer kunderne: Pas på falske sms’er i omløb

-

En ukendt afsender udgiver sig i øjeblikket for at være et energiselskab. Norlys advarer kunderne mod at klikke på links fra ukendte afsendere.

Energikunder modtager i øjeblikket sms’er fra nogen, der udgiver sig for at være kundernes energiselskab. Men sms’erne er falske, og Norlys opfordrer kunderne til at slette dem.

Annonce:

I sms’erne står, der ”Din strøm bliver lukket i morgen. Der er en ubetalt regning fra september.” Hvorefter kunderne opfordres til at betale via et link i sms’en.

“Hvis vores kunder har en ubetalt energiregning, sender vi rent faktisk sms’er ud til dem som en venlig påmindelse. Derfor er disse phishing-sms’er meget virkelighedstro. Vi kunne dog aldrig finde på at meddele en lukning af strømmen alene via en sms med en dags varsel, som det er tilfældet i disse sms’er”, siger Mads Brøgger, der er direktør i Norlys’ energiforretning.

 

Han advarer samtidig kunderne mod at klikke på links fra ukendte afsendere. Når Norlys sender sms’er til deres kunder, kommer beskederne fra nummeret 20 21 61 61.

“Vi oplever desværre af og til phishingforsøg. Vi står lige nu midt i en energikrise, hvor mange er ekstra opmærksomme på deres energiregning og på at få betalt til tiden. Det er der nogle ublu personer, der forsøger at udnytte, og derfor vil vi gerne advare vores kunder mod at hoppe på svindelnummeret”, siger Mads Brøgger.

Er man i tvivl om, om man har en ubetalt regning hos Norlys, kan man altid tjekke det på /mit.norlys.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.