Forside * Nyheder

Er Tesla på vej med Apple Music til Tesla?

-

Tesla er ved at være klar med en Apple Music-app i sin bilsoftware, og det selvom de ikke har Apple CarPlay.

Mens de fleste andre bilproducenter benytter sig af Android Auto og Apple CarPlay til at håndtere medieafspilning i deres biler, insisterer Tesla på at integrere musiktjenester og andre apps direkte i sin egen brugergrænseflade.

Annonce:

I årevis har bilproducenten nu integreret forskellige musikstreamingtjenester direkte i sine biler med apps, der er bygget til at fungere på bilens midterskærm. Tesla er mest kendt for at have integreret Spotify i sine biler som den vigtigste musikstreaming-app. Sidste år integrerede bilproducenten også Tidal.

Tesla har talt om at tilføje et par andre store som Apple Music og Amazon Music i årevis, men det er endnu ikke sket.

Nu ser det ud til, at Tesla-ejere kan være på nippet til at få en Apple Music-app, da Tesla er blevet spottet ved at køre appen på sine egne interne køretøjer.

Kilde Reddit

Oplysningerne kommer fra folk, der har været på Petersen Museum, et bilmuseum i Los Angeles, der i øjeblikket har en udstilling i samarbejde med Tesla, som omfatter flere prototype-køretøjer, herunder Roadster og Cybertruck, og billederne er lækket på reddit.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.