Forside * Nyheder

MQair: Ny HiFi-codec til trådløs brug

-

En ny HiFi-codec har fokus på hi-res audio til trådløs brug

Trådløse enheder tegner sig for et stort segment af musiklytning via hovedtelefoner, ørepropper og trådløse højttalere. I mange enheder er lydkvaliteten blevet ofret til fordel for bekvemmeligheden ved Bluetooth-tilslutning, fortæller MQA i en udmelding.

Annonce:

Derfor er de på vej med en ny HiFi-codec med fokus på at levere hi-res audio til trådløse forbindelser. Det tekniske navn for den nye codec er SCL6, men den vil blive markedsført som MQair.

MQA fortæller at MQair leverer detaljer og klarhed ved at fokusere på tidsdomænet – en kritisk faktor i den menneskelige opfattelse af lyd i høj opløsning. Dette nye perspektiv giver en enestående lydoplevelse og imødekommer forbrugernes stigende efterspørgsel efter bedre trådløs lyd.

“Vi er meget beærede over, at JAS har certificeret SCL6 til brug med sit Hi-Res AUDIO WIRELESS-logo. Denne nyeste teknologi er født af vores passion for den højeste lydkvalitet og en forståelse af, at en sådan kvalitet bringer os tættere på musikken”, fortæller Bob Stuart, MQA’s grundlægger og tekniske direktør, og fortsætter:

“Med MQair kan vi forbedre lytteoplevelsen for mange lyttere og udvide MQA-økosystemet til trådløse enheder. Høj opløsning er ikke nødvendigvis defineret af de store ting – den er formet af små elementer i lyden, der formidler detaljer, adskillelse, farve og rum. Vores reference for gennemsigtighed er selve luften. Vi glæder os til at bruge disse indsigter i designet af MQair for at give en mere behagelig oplevelse til lydfans og musikelskere overalt.”

Teknologien understøtter både MQA- og PCM-lyd op til 384 kHz, og den kodede datahastighed kan sømløst skaleres fra 20 Mbps til under 200 kbps, hvilket dækker Bluetooth-, UWB- (Ultra-Wideband) og WiFi-forbindelser. Den har lav latenstid og høj effektivitet for at forlænge batterilevetiden.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.