Forside * Featured

Parknet dropper TV3-kanalerne og sænker prisen

-

Hovedstadens TV-distributør Parknet fjerner alle TV3-kanalerne og sænker prisen

Parknet, som leverer TV og internet til 500 boligforeninger (knap 40.000 husstande) i Hovedstadsområdet, er klar med en markant ændring.

Annonce:

Ud med TV3-kanalerne, ind med mere af TV 2-kanalerne, i bytte for en lavere pris. Det skriver Flatpanels, som er kommet i besiddelse af den orienterings-email som er sendt ud til Parknets tv-kunder.

Fra næste år vil Parknet ikke længere distribuere kanalerne TV3, TV3+, TV3 Puls, TV3 Max, TV3 Sport og V Sport Ultra HD.

Til gengæld rykker TV 2 News ind i den lille pakke. TV 2 Sport får plads i mellempakken og TV 2 Sport X kommer i den store pakke.

“Parknets nuværende TV-pakker ændres markant, idet der kommer forbedret TV2 indhold i alle pakker, samtidig med at TV3-kanalerne fjernes. TV2-kanalerne er nogle af de mest populære i Danmark, og ændringen betyder, at vi kan begrænse de ellers voldsomme prisstigninger på den lille pakke, samt sænke priserne på mellem og store pakke”, fortæller Parknet i en udmelding til tv-kunderne.

 

Nye priser

Det er dog kun de to største pakker som falder i pris. Den lille pakke stiger.

De nye priser hos Parknet er:

  • Lille pakke kr. 164/måned (før 136 kr)
  • Mellem pakke kr. 286/måned (før 339 kr)
  • Stor pakke kr. 440/måned (før 580 kr)

Parknet fortæller at havde de beholdt TV3-kanalerne ville det have betydet en væsentlig prisstigning i 2023.

 

Indholdet af de nye pakker

Lille pakke

Mellem pakke

Stor pakke


Grafik: Parknet

 

TV3-kanaler kan streames

De Parknet-kunder som fortsat ønsker TV3-kanalerne kan streame dem via Allente til priser fra 339 kr/md.

“Parknet har indgået aftale med Allente om TV via streaming til reducerede priser ift. normalprisen. Allentes TV-pakker indeholder alle de populære TV-kanaler, inkl. TV3-kanalerne, samt Viaplay til fornuftige priser”, lyder det i udmeldingen.

Streaming fra Allente kan gøres via Android TV, Google TV, Apple TV, LG Smart TV med webOS eller Chromecast.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.