Forside * Featured

Sonos snart klar med ny udgave af transportable højttaler: Move 2

-
Sonos Move 2 (foto: The Verge)

Sonos planlægger at lancere en opgraderet version af den populære transportable højttaler, Sonos Move, i slutningen af september. Det oplyser teknologimediet The Verge, som også har offentliggjort det første billede af den nye højttaler.

Designmæssigt forbliver Sonos Move 2 tro mod sit oprindelige udseende. Men trods det velkendte design byder Move 2 på mange forbedringer sammenlignet med forgængeren. Heriblandt er den blevet udstyret med den nyeste betjeningsteknologi fra Sonos’ Era-højttalerserie, og batteritiden er mere end fordoblet.

En af de mest markante opdateringer ved Sonos Move 2 er dens nye stereoafspilningskapacitet. Mens den oprindelige version kun understøttede monoafspilning, leverer Move 2 nu stereo lyd takket være dens to vinklede højttalerenheder. Desuden inkluderer Move 2 en woofer, der forbedrer baslyden.

Annonce:

 

Dobbelt op på batteritid

Ifølge The Verge kan Move 2 imponere med en batterilevetid på hele 24 timer ved afspilning – en markant forbedring fra den tidligere Move, der kun holdt strøm til 10 timers afspilning. Desuden er Move 2, ligesom Era-højttalerne, designet til at minimere strømforbruget i standby-tilstand.

Move 2 arver også betjeningsfunktioner fra Era 100 og 300, inklusiv dedikeret volumenkontrol. Bluetooth-forbindelsen er ligeledes blevet opgraderet, så det nu er muligt at have Bluetooth og wifi aktiveret samtidig. Dette betyder, at du kan streame Bluetooth-lyd til alle højttalere i hjemmet gennem Move 2.

Sonos Move 2 understøtter også tilslutning af en ekstern lydenhed via et USB-C-stik, men det kræver en adapter.

 

Pris og levering

The Verge rapporterer, at Sonos Move 2 vil være tilgængelig i sort, hvid og olivengrøn, og vil koste 50 dollars mere end den nuværende model. Det vil sandsynligvis bringe prisen op på omkring 3.899 kroner på det danske marked.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.