Forside * Nyheder

Elbilmessen eCarExpo fordobler i størrelse og tilbyder prøvekørsel af over 45 modeller

-
Tesla oplader – Nu for alle

Elbilentusiaster kan allerede nu begynde at glæde sig. Fra 27.-29. oktober bliver Bella Center hjemsted for elbilmessen, eCarExpo.

I år vil messen være mere end dobbelt så stor som den foregående og vil præsentere ikke færre end 23 elbilmærker, hvoraf de fleste også vil tilbyde biler til prøvekørsel.

Elbilmarkedet er i hastig vækst, og det kan være en sand jungle at navigere rundt i alle de forskellige modeller og mærker. eCarExpo giver derfor bilentusiaster den unikke mulighed for at prøvekøre og sammenligne et bredt udvalg af elbiler under samme tag.

Annonce:

“Med over 12.000 besøgende i løbet af tre dage blev sidste års messe en stor succes,” fortæller Camilla Messer Thomsen, landechef for eCarExpo Danmark. “I år har vi udvidet messen markant, så den nu dækker et område på 20.000 kvadratmeter.”

 

(Foto: Polestar)

Udover de velkendte elbilmærker fra Europa, USA, Japan og Korea, vil messen også byde på et udvalg af biler fra Kina. Heriblandt kan nævnes den nye Zeekr, som vil gøre sin skandinaviske debut på messen.

Prøvekørsel er en af de mest spændende faciliteter ved årets eCarExpo. “Det ser ud til, at vi vil have over 45 forskellige modeller til rådighed for prøvekørsel”, siger Camilla Messer Thomsen.

Bilentusiaster og nysgerrige sjæle bør derfor sætte kryds i kalenderen for dette tre-dages event, hvor fremtidens biler vil være i fokus. Du kan læse mere om messen her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.