Forside * Fokus

NU IGEN: YouSee annoncerer nye prisstigninger på tv-pakker fra januar 2024

-

Tv-pakker hos YouSee bliver dyrere fra 1. januar 2024. Kunderne skal betale mellem 20 og 50 kroner ekstra hver måned, afhængigt af deres abonnementstype, rapporterer B.T.

Det synes næsten at være en årlig begivenhed, at YouSee justerer deres priser opad omkring nytår.

De faste tv-pakker fra YouSee vil opleve en stigning i prisen på 20 til 40 kroner månedligt. Derimod vil “Bland Selv” pakkerne opleve en højere prisforhøjelse.

Annonce:

“De kunder, der har abonnementer med mindre indhold, vil se den laveste prisstigning, mens dem med mere indhold vil opleve den største prisstigning. Priserne for de faste tv-pakker stiger med 20 til 40 kroner, mens Bland Selv point-pakker vil se en stigning på mellem 30 og 50 kroner hver måned,” udtaler YouSee til B.T.

Mediet Flatpanels er i gang med at grave dybere for at bringe yderligere informationer omkring denne prisændring.

Stigende omkostninger til sportsrettigheder er angivet som den primære grund til denne forhøjelse af priserne hos YouSee. Som reference steg priserne sidste år i 2023 også hos YouSee, den gang med 10 til 40 kroner om måneden.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.