Forside * Featured

Nu kommer der ‘rigtige’ reklamer i Google TV

-
Foto: Shutterstock.com

Google lancerer annoncemuligheder på Google TV

I dag er der en form for reklamer på Google TV. Det er for indhold og apps der kan benyttes på streamingplatformen. Men nu er de ‘rigtige’ reklamer på vej ind i Google TV.

I et forsøg på at øge annonceindtægterne, har Google nemlig rettet fokus mod streaming-reklamemarkedet gennem Google TV, der repræsenterer Googles indtog i streamingsektoren. Dette fremgår af et blogindlæg offentliggjort af Google selv.

Annonce:

Google TV integrerer indhold fra over 125 leverandører, inklusiv særkanaler fra BBC som BBC Food og BBC Earth, samt lokale NBC-nyhedsstationer i USA. Dette understøtter kanalens fokus på den stigende popularitet af gratis, reklamefinansierede streamingtjenester (AVOD).

Dette skridt markerer Googles jagt på annonceindtægter, som konkurrerer med større streamingtjenester, der gradvist introducerer billigere abonnementsmuligheder med inkluderede reklamer.

På Google TV vil Google nu tilbyde reklamepladser, hvor annoncører kan placere deres spots både før og under programmerne.

Det fremgår ikke af udmeldingen om reklamene også vil blive udsendt på Google TV i EU og dermed Danmark.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.