Forside * Nyheder

Apple introducerer ny funktion: Automatiske undertekster ved lydløs

-

I tvOS 18, iOS 18 og andre platforme har Apple introduceret en ny funktion, der aktiverer undertekster automatisk, når du slår lyden fra.

Forestil dig, at du ser en spændende film eller en vigtig nyhedsudsendelse, men du bliver nødt til at slå lyden fra et øjeblik. Hidtil har det betydet, at du enten går glip af handlingen eller må stoppe videoen for at aktivere underteksterne. Med Apples nye funktion slipper du for dette besvær. Når du trykker på lydløsknappen på din Siri Remote, aktiveres underteksterne automatisk. Når du tænder for lyden igen, forsvinder underteksterne. Det er en enkel, men genial løsning, der forbedrer din seeroplevelse markant.

Denne nye funktion er ikke kun begrænset til Apple TV. Den er også tilgængelig på iPhones med iOS 18, iPads med iPadOS 18 og Macs med macOS Sequoia. Uanset hvilken Apple-enhed du bruger, kan du nu bruge denne forbedring. Det er dog værd at bemærke, at den automatiske undertekster-funktion lige nu i beta primært virker med Apples egen videospiller.

Annonce:

Den nye funktion er mere end blot en bekvemmelighed; den repræsenterer en ny måde at tænke lydløs-funktionen på. Tidligere var lydløsknappen bare en simpel funktion, men nu tilbyder den en forbedret brugeroplevelse, som mange vil finde nyttig.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.