Forside * Featured

Slut med debatten: YouSee Forum er lukket

-
YouSee Forum er lukket. Foto: recordere.dk

YouSee har lukket sit debatforum, og erstattet det af en hjælpeportal

YouSee Forum er lukket. Det var et debat forum, hvor man kunne søge hjælp til YouSee-produkterne. Her kunne man forhøre sig om fejl og aktuelle problemer, hvor også andre brugere end YouSee selv kunne byde ind med assistance og løsninger.

Det betyder dog ikke at det er slut med at kunne få hjælp hos YouSee. Det vil fremover være samlet på en hjælpeportal.

Annonce:

“Bare rolig – fra i dag får du alt den hjælp, du behøver, i vores hjælpeunivers. Vi arbejder hele tiden på at opdatere og forbedre vores hjælpesider, så det bliver endnu nemmere for dig at være kunde hos os”, lyder det fra YouSee.

Sådan en hjælpeportal adskiller sig dog fra et debat forum, i det man ikke kan se hvad andre kunder døjer med, eller hvornår en kendt fejl forventes udbedret. Her var YouSee Forum en mere direkte vej til at følge med i hvad der rørte sig hos landets største tv-distributør.

Den ny portal kan ses her: YouSee hjælp

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.