Del p� Facebook
Translate  

Samsung: Ingen Google TV på CES
25. november 2011 - Lars Ladingkær

 

Selvom Samsung arbejder på Google TV, så kommer vi ikke til at se nogle af de nye produkter på CES. De skal bruge mere tid.

Forleden dag kunne vi berette at Samsung satser på Google TV. Den beslutning er der ikke ændret på, men det bliver ikke her på CES udstillingen i Las Vegas til januar at vi kommer til at få et smugkig på produkterne.

Samsung behøver mere tid, for at klargøre de helt rigtige produkter, skriver Korean Times.

"Vi er i de afsluttende forhandlinger med Google, om at frigive vores version af Google TV. Produkterne vil med sikkerhed blive afsløret i 2012, men ikke på CES i januar. Dog vil vi sandsynligvis være i stand til at udtale os om muligt lanceringstidspunkt i forbindelse med CES," udtaler Yoon Boo-Keun, chef for Samsungs TV-division.

Toon Boo-Keun benyttede samtidig lejligheden til endnu engang at præcisere, at Samsungs Google TV vil være væsentligt anderledes end de tidlige udgaver fra Sony og Logitech.

Hvad Samsung så viser frem på CES, der er en af de to toneangivende forbrugerelektronik-udstillinger i verden, må vi vente at se. Samsung har dog luftet at de viser OLED TV frem, og kilder mener det er deres 55" store OLED TV.

Recordere.dk er onsite i Las Vegas, klar til at være jeres øjne og ører såsnart CES 2012 slår dørene op.

 

Del p� Facebook
  

 ANNONCE:
Se også:
  • Samsung vil satse på Google TV   (22. november 2011)
    Verdens største tv-producent, Samsung, hopper i kanen med Google, og de færdige produkter vil skille sig ud fra konkurrenternes, lover direktør.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Seneste kommentarer Flere >>
Flere kommentarer >>
Annonce:
Tilmeld nyhedsbrev
Navn : 
E-mail :