Forside Nyheder

Nye udgaver af Sony Playstation på vejDe blev præsenteret i Japan i Oktober, og frigives samme sted d. 13. december. De får både DVD og harddisk-optager. DVD-optageren vil kunne optage DVD-R, DVD-RW og DVD+RW formaterne. Harddisken i den mindste model bliver 160GB mens den er 250GB i den største model hvilket giver helt op til 325 timers optagelse. Modellen er kompatibel med de tidligere Playstation spil. Der er memory stik slot, for overførsel af billede fra Sonys digitale kameraer og der er USB port for “USB game controllers”.

Tryk her for flere detajler


Læs mere på Sony pressemeddelelse (engelsk)


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.