Forside Nyheder

JVC`s første HDD & DVD recorderJVC har sendt deres nye kombinerede harddisk og DVD optager på markedet i Japan. Modellen hedder JVC DR-MH5. Det er endnu for tidligt at sige om lige denne model når Europa, men den er aligevel en bemærkning værd fordi den viser lidt om fremtiden.

Harddisken er på 120GB, hvilket giver op til 120 timers optagelse i laveste kvalitet. Tidsforskydning håndteres i op til 3 timer, og en enkelt optagelse kan vare hele 48 timer. Der er indbygget disc manager, som gemmer informationer om op til 1300 titler.

Som noget nyt, i forhold til konkurrenterne, er denne model udstyret med 2 tunere som gør den i stand til at optage to programmer samtidig. Den ene optagelse på harddisk, den anden på DVD. Dette virker som en naturlig udvikling for de kombinerede HDD+DVD recordere, hvorfor begrænse det til en optagelse af gangen når der er to “optage-kæder” i apparatet. Men JVC kom altså først med at omsætte tanker til virkelighed.

Tryk her for flere detajler

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.