Forside Nyheder

Ny LiteOn model på vej


Dette er billedet af verdens første ægte dual DVD optager som understøtter alle fire formater: DVD-R/-RW og  DVD+R/+RW. Nu behøver man ikke længere tænke på at vælge det bedste format, denne klarer de fleste.


En endnu større nyhed er nok dens understøttelse for CD-R og CD-RW. Dette er verdens første DVD optager som også kan optage på CD. På det format klarer den optagelse af såvel musik CD’er som video i MPEG-2, VCD og SVCD. Til afspilning klarer den også MPEG-1, MP3, PCM Audio, Foto VCD og JPEG fotos.


På DVD kan optages op til 4 timer i MPEG-2 og op til 6 timer i MPEG-1. LVW-5005 er også udstyret med DV indgang for digitalt videokamera. Modellen er udstyret med Easy Guider, som er LiteOn’s nemme adgang til programmering af timer optagelser.Det forlyder ikke om denne model har mulighed for stereo optagelse fra TV (NICAM dekoder). Modellen forventes til Danmark marts/april måned.

Annonce:
Forrige artikelPanasonics kommende modeller
Næste artikelFørste dual layer +RW brænder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.