Forside Nyheder

Optag DivX på PCDette er Plextor’s nye ConvertX model PX-M402U. En ekstern encoder – en Real-Time Digital Video Converter til formaterne DivX, MPEG-4, MPEG-2/DVD og MPEG-1/VCD.


Capture video fra TV, videomaskiner, DVD afspillere, camcorders og andre videokilder direkte ind på PC’en i f.eks. DivX format. Dette giver en stor tidsbesparelse i forhold til software enkodere og kvaliteten er god. Men som nævnt ovenfor er DivX blot et af de mange formater som understøttes af den interne encoder chip.


Den medfølgende software guider brugeren igennem hele processen, fra capture over redigering til brænding på CD og DVD via de fire steps: capture, edit, create & share.


Boksen forbindes til PC’en via USB 2.0. Den understøtter video i formaterne composite og s-video, og lyd som analog L+R audio. Af software medfølger InterVideo WinDVD Creator 2 Video Editing and DVD Authoring Software. Såvel hardware som software er vertificeret af DivXNetworks.


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.