Forside Nyheder

CeBIT 2004

CeBIT: Recordere.dk havde desværre ikke selv nogen medarbejdere på udstillingen men vi har fulgt godt med i hvad andre har set og her får du en opsamling.

Nyhederne inden for DVD Recordere var få. Tidligere annoncerede modeller blev vist frem for første gang, og nuværende modeller stod på hylderne. Der er pt tilstand i udviklingen, hvilket måske skyldes pris udviklingen, hvor det i øjeblikket er vigtigt at producere og sælge billigst.

Nyhederne inden for DVD brændere til computere var derimod mange af. Philips og Pioneer fremviste dual layer brændere som BenQ, Sony, Ricoh og LiteOn  m.fl. også annoncerede at de havde klar. De samme firmaer viste også 16 speed brændere og Plextor var med med en 12 speed brænder, der oven i købet kan brænde 12x på 8x skiver.  Vi vil se brænderne i butikkerne fra maj-juni måned herhjemme og priserne virker overkommelige.

Verbatim, Princo, Fuji og Maxell var fremme med nye serier af skiver, der selvfølgelig er tilpasset de kommende brændere. Rart at skiverne er klar.

Ahead fremviste deres Nero brændeprogram pakke, som nu også understøtter dual layer, og et nærmest ubegrænset væld af andre finesser. Konkurrenten Roxio prøver at indhente Ahead med deres Easy Media Creator pakke men de er stadig pænt bagefter.

Der var forbavsende lidt om det kommende HD-DVD format, faktisk har vi kun set at NEC skulle have fremvist deres drev og det har vi tidligere vist her i nyhederne.
Det ‘konkurrerende’ professionelle format Blu-ray Disc kunne mønstre et nyt stort medlem, TDK, der er kendt for såvel deres medier som deres drev. Matsushita bedre kendt under navnet Panasonic fremviste en Recorder og medier.

DVD nyheder links:
http://www.cdfreaks.com/article/140
http://www.cdrinfo.com


PC hardware i øvrigt:
http://www.tomshardware.com/business/20040320/index.html
http://www.hardinfo.dk/show.asp?desc=2227
http://www.hardinfo.dk/show.asp?desc=2229

Annonce:
Forrige artikelTV kort med DivX
Næste artikelNy Sony Blu-ray Recorder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.