Forside Nyheder

Hitachi DVD-harddisk recordere

Hitachi er en af verden største elektronik koncerner (her under de største harddiske) og nu går de ind på markedet for DVD-harddisk recordere, og de gør det med de hidtil største harddiske i recorderene!
I maj måned vil der komme en model med  hele 300 GB harddisk plads og allerede i juni vil der komme en 400 GB model. Det giver plads til 65 hhv 85 timers video i den bedste kvalitet (130 timer hhv 170 timer i normal kvalitet) og vi tør ikke gætte på hvor meget det bliver i long play – men det bliver mange hundrede timer.
I alt skal der komme 5 modeller.


Der er ingen priser, yderligere data eller billeder tilgængelige lige nu, men vi vender tilbage så snart vi får mere information om Hitachi’s DVD-harddisk recordere.

Annonce:
Forrige artikelHP: DVD-brænderen laver også labels
Næste artikelNye skiver fra Maxell
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.