Forside Nyheder

LiteOn kommer med DVD Harddisk Recorder
LiteOn kommer nu med det optimale bud på en DVD Recorder. Deres model LVW5005 får nu 80 GB harddisk. Det giver mulighed for at gemme op til 102 timers video på harddisken. I bedste kvalitet er der plads til 17 timer og i ‘Normal’-mode er der plads til 34 timer på harddisken.

På DVD medier kan den optage 1, 2, 3, 4 eller 6 timer afhængig af den ønskede kvalitet og der er en ‘Just Fit’ funktion der giver maksimal kvalitet på optagelser med andre længder. På CD-R/RW medier kan den optage 34 minutter video i god kvalitet og 68 minutter i mindre god kvalitet. Den kan optage 66 minutter musik på et almindeligt CD-R medie.

Recorderen har LiteOn’s All Write teknologi der betyder at den kan skrive på DVD-R/RW, DVD+R/RW og CD-R/RW medier. Kun DVD-Ram mangler.

Recorderen har DV link for let overførsel af egne optagelser med DV videokamera og USB Link for tilslutning af digital kamera. En særlig chip sikre bedst mulig billedkvalitet og hurtigt skift mellem billederne.

Recorderen kan også afspille MP3, WMA og Jpeg filer fra CD’er.
Pris og leveringstidspunkt er endnu ukendt.


   


http://www.liteonit.com.tw/DC/english/dvr_l71/dvr_l71.htm

Annonce:
Forrige artikelNy Sony Blu-ray Recorder
Næste artikelKiSS`s første DVD Recorder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.