Forside Nyheder

Nye skiver fra Maxell


Maxell lancerer en ny serie DVD skiver til alle skrivbare formater. De nye skiver inkluderer bl.a. en dual layer DVD+R skive (8,5 GB), 5x DVD-RAM og såvel 8x DVD-R og DVD+R skiver.


De nye dual layer skive kan rumme 2 timers video i højeste kvalitet og 4 timer i normal brug. Der er endnu ingen DVD-Recordere der kan udnytte det, men det kommer snart. Philips har fremvist og demonstreret drev og på CeBit messen senere på ugen ventes flere at lancere deres dual layer recordere og brændere. Skiverne kan afspilles i næsten alle nyere afspillere.


Forveksel ikke dual layer (8,5 GB på en side) med dual format (DVD+RW og DVD-RW med 4,7 GB).


Maxell har altid været kendt for deres kvalitets produkter med høj kompatibilitet og ofte bruger vi dem under andre navne som fx Panasonic og TDK.


Det vides ikke hvornår vi ser de nye skiver herhjemme, men der går normalt ikke lang tid fra annonceringen til skiverne er i butikkerne. Et godt gæt er sidst i april måned.


Maxell importeres i Danmark af Maxmedia  http://www.maxmedia.dk

Annonce:
Forrige artikelHitachi DVD-harddisk recordere
Næste artikelCeBIT 2004
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.