Forside * Nyheder

Advarsel mod opgradering til Dual Layer

Flere entusiaster ude i verden har fundet ud af at bl.a. LiteOn SOHW-812S kan opgraderes til SOHW-832S og NEC 2100A og 2500A kan opgraderes til 2510A og fordelen ved opgraderingen er at de nu kan brænde dual layer (brænde 2 lag på specielle DVD+R DL 8,5 GB skiver), men nu går NEC ud med en direkte advarsel.


NEC er selvfølgelig interesseret i at sælge nye drev, men de er også bange for at deres gode drev får et dårligt ry ved opgraderingen, og de påpeger at kvaliteten af komponenter i drevet ikke nødvendigvis er god nok. Opgraderingen går ud på at skifte det såkaldte firmware program i brænderen med en nyere udgave, der er tilpasset så den kan bruges.


Vi har set målinger på opgraderede drev og de har ikke været overbevisende i kvalitetstest, så herfra skal kun lyde: Vent til senere og se om ikke der kommer en nyere og bedre firmware med bedre kvalitet!  Du kan alligevel ikke købe dual layer skiver endnu.


Garantien går naturligvis fløjten, hvis du opgradere med uoriginal firmware.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.