Forside Nyheder

Nyt DVD-R format på vej

 


I disse tider, hvor diskussionen går på højtryk i forumet før nyhedsredaktøren overhovedet er stået op og får læst nyhederne, snupper jeg lige en lille nyhed, som man skulle tro var kommet et halvt år for sent eller måske et halvt år for tidligt 🙂


 


Det er altså ikke den første april, men alligevel har BeAll (et Samsung Electronics spinoff firma) annonceret en DVD-R med forøget kapacitet til salg fra 20. september.


Annonce:

 


BeAll har forøget kapaciteten fra 4,7 milliarder bytes til 4,85 milliarder bytes (4,517 GB), altså 3%. Det giver en video kapacitet på 124 minutter i stedet for 120 minutter.  De sidste 4 minutter kan selvfølgelig være vigtige, men herfra spås det nye Extreme eXtended DVD-R format ikke mange chancer for succes.

Annonce:
Forrige artikelAnmeldelse af Canon i865 printer
Næste artikelDVD-R Dual Layer nærmer sig
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.