Forside Nyheder

HI-FI HIGHEND 2005 i Odense


Direkte fra KT Radios hjemmeside:


Med fortsat status som Skandinaviens største specialforretning er det en stor tilfredsstillelse at mærke forbrugernes stigende begejstring over den betjening og de løsninger, KT-RADIO tilbyder i disse discount- og selvbetjeningstider.


 


Som specialforretning i Danmark og en butik, der fuldt og helt lever op til betegnelsen som Skandinaviens største specialforretning med HiFi, High-End, Auto-stereo, Digitalprodukter, Plasma- og LCD-produkter, TV og Video, er det stadig spændende at drive og konstant udvikle en nu 29 år gammel forretning.


 


Siden 1975, hvor KT-RADIO åbnede i Odense, har vi med glæde og stor entusiasme betjent vores mange trofaste kunder. Fra starten har vi lagt megen vægt på den personlige betjening, og vi har altid forsøgt at gøre enhver handel til en positiv oplevelse for vores kunder. Altid i håbet om positiv omtale og i troen på, at god og ordentlig betjening sikrer, at vi ser kunden igen. I dag, 29 år efter åbningen, rummer vores kundekartotek ikke mindre end 56.000 aktive kunder fra Fyn, Sønderjylland og Vestsjælland.


 


I KT-RADIO har vi altid bestræbt os på at være helt på forkant med udviklingen i branchen. Det at være ajour med nyhederne hele tiden kræver, at vores personale konstant efteruddannes. Derfor deltager vores personale på alle de kurser, der tilbydes i branchen. Det sikrer, at de nyeste informationer og de seneste erfaringer fra markedet, er dem, der danner grundlaget i vores vejledning af dig som forbruger.


 


Vores branche er inde i en voldsom omvæltning. Flere og flere forretninger bliver ens, ingen tør være anderledes, ingen tør være helt ærlige om de store kvalitetsforskelle og de store tekniske og betjeningsmæssige muligheder, der findes i mange af nutidens produkter. Der bliver i for mange forretninger kun ét parameter at slå på overfor forbrugerne, nemlig prisen. Mange forbrugere drømmer om den forkromede og komplekse løsning, der skal integreres i huset og fylde hverdagen med glæder og fornøjelser. I det store udland er det forlængst slået igennem med masse af komplette Home Installations Systemer. I Norden og dermed også Danmark er markedet for disse større installationer kun på begynderstadiet, men inden længe vil den moderne forbruger stille disse krav om sammenhæng i deres hjemmeelektronik. Større biografløsninger og centrale styringer af hele hjemmet fra kælder til kvist vil snart blive hverdag. I KT-RADIO er vi på forkant med disse krav og vi glæder os til at demonstrere løsninger, der kan fylde hele dit hjem med lyd og billede.


 


Med baggrund i den fantastiske udvikling, branchen er inde i, og den forrygende digitale udvikling, der fortsat vælter ind over os, for ikke at tale om udviklingen af Plasma-TV, LCD, m.m., er det utroligt dejligt for 25. gang at kunne slå dørene op til vores store udstilling i Odense Koncerthus samt Radisson SAS H.C. Andersen Hotel.


 


På udstillingen kan I som forbrugere komme helt tæt på udviklingen og tale med leverandørernes eksperter fra hele verden. Udstillingen i Odense er den suverænt største forbrugerelektronikudstilling i Skandinavien og atter i år præsenteres der mere end 5000 nyheder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.