Forside Nyheder

HTPC forum på recordere.dk


  • Hjemmebyggeriet af HTPC tager til.
  • Microsoft er på vej med næste udgave af deres nye Media Center operativ system.
  • Hardwaren bliver bedre og bedre.

Nu er tiden derfor kommet, til endnu et forum på recordere.dk.


HTPC & Media Center
Home Theatre PC & Media CenterHTPC er en forkortelse for Home Theatre PC. En recorder mm. bygget til hjemmebiografen vha. PC teknik.

HTPC er ofte synonym for en selvbygget PC. Flere fabrikanter sælger færdige PC’er til brug i stuen, men de bruger ofte betegnelsen Media center istedet. Der er ingen praktisk forskel på en HTPC og et Mediacenter.

Fordelen ved at bruge PC teknik, er at man kan starte i det små. Købe et TV-kort, måske en større harddisk. Finde det software på nettet man syntes bedst om. Senere kan man investere i et lille Barebone system med et lille kabinet og et lille motherboard. Systemet kan langsomt forbedres og udbygges, så udgiften fordeles over længere tid.

Er man ikke til selvbyg, men gerne vil have fordelen af at kunne udvide og bygge om, så sælger fabrikanter som Siemens, Amitech m.fl. færdige Mediacentre klar til brug.

Annonce:
Annonce:
Forrige artikelNy Link sektion på Recordere.dk
Næste artikelSony DVDirect – recorder+brænder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.