Forside * Nyheder

Microsoft Windows XP Medie Center Edition 2005


I dag er den nye udgave af Windows XP, kaldet Windows XP Medie Center Edition 2005, frigivet i USA.  Den har været ventet længe, men nu er den her. Den gør sammen med nyt hardware din PC til dit hjems nye TV, DVD, CD og MP3 afspiller – kort sagt dit nye Medie Center.


 


Organiser dine billeder


  


Med Microsoft Windows XP Medie Center 2005 udgave bliver behandling af digitale fotos endnu nemmere.  Du kan lave slide shows, dele billederne over e-mail eller online.  Medie Center tilbyder let overførsel af billeder fra mere end 250 kameraer, og billederne kan organiseres i mapper og deles med familie og venner.


 


Du kan efterbehandle dine billeder med Touch Up funktionen for eksempel øge kontrasten, fjerne røde øjne eller beskærer billedet.  Det færdige billede kan brændes på CD eller DVD, men du kan også vælge at lave din helt egen screen saver med dine flotte billeder.


 


Med en Media Center Extenter kan du sende dine billeder til alle dine TV’er i huset og styrer TV forestillingen med den medfølgende fjernbetjening.  Der er allerede flere modeller at vælge i mellen fx Microsoft og HP.
 


Optag 3 tv stationer på en gang!


 


Windows Medie Center 2005 udgave kan håndterer optil 3 TV-tunere, faktisk i HighDefinition kvalitet, på engang og man kan således optage 3 TV udsendelser på engang, hvis man har det nødvendige hardware.


Og der er understøttelse for elektronisk program guide!


 


Du kan selvfølgelig også gense dine optagne tv programmer, redigere dem og lægge dem på DVD.  Der kommer også transportable medie afspillere fx fra Creative og Samsung, så du kan tage optagelserne med dig.


Windows Movie Maker er med i en ny udgave, der gør det endnu nemmere at lave dine egne film og brænde dem til DVD.


 


Der er endnu ingen priser eller leveringstidspunkt i Danmark.


 


Microsoft har lavet en demo deres store nyhed. Find den her


 


Listen over nyheder i Windows Medie Center 2005 udgave er meget lang find den her  

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.