Forside Nyheder

Panasonic DMR-E500 – Sværvægteren


Den ligner de andre recordere fra Panasonics DIGA serie, men Panasonics nye kombinerede DVD- og harddisk-optager DMR-E500H er lidt af en ulv i fåreklæder. Den absolut største model i sin genre.


Check blot disse specifikationer:  • 400 GB harddisk
  • 709 timers optagelse i EP mode (laveste kvalitet). 709 timer er over 29 dage!
  • Understøttelse for 8x speed DVD-R
  • Understøttelse for 5x speed DVD-RAM
  • SD & PC-Card PLAY/REC af JPEG/TIFF, MPEG2 & MPEG4
  • Fuld DVD-Audio understøttelse (5.1 lyd)
  • Dekoder for 5.1 lyd (DVD Audio & DVD Video) 
  • Ethernet for tilslutning til PC, en anden E500 eller Internet

Udover en meget stor harddisk, så er det mest interessante nok ethernet tilslutningen for hjemmenetværk. Desværre lader det til at være begrænset hvad den kan bruges til, uden at have endnu en E500 derhjemme.


Hvis man fra en PC logger ind på DMR-E500 via en internet browser, så får man adgang til DIGA Manager. Man kan desværre ikke overføre optagelser til/fra recorderen den vej, kun redigere titler i harddiskens optagelser samt afspille videoclip fra et memory-card. Ydermere virker denne netværkstilslutning ikke når E500 står i timer-mode.


 


I manualen er recorderen vist med tilslutning til både PC og Internet, men det virker mere som fremtidsplaner. Investerer man i flere E500 modeller, så kan netværket benyttes til at overføre optagelser imellem de to recordere. Har man f.eks. en i stuen, og en i soveværelset, så kan man overføre en film fra stuen til soveværelset, og se den i sengen istedet. Ganske smart.


På negativ siden kan nævnes at timeren i DMR-E500 fungerer ligesom timerne i de andre Panasonic recordere. Der blev desværre ikke plads til forbedringer på det punkt i denne model. Men det opvejes heldigvis af så mange andre plusser ved denne model.


Forventes på markedet omkring november. Pris ca. 15.000 kr.


Manualen er indtil videre kun set på tysk, og kan hentes hos panasonic.de 


Se flere billeder i vores foto galleri.


Link til manualerne

Annonce:
Forrige artikelNye Canon printere
Næste artikelKiSS DP-558 på gaden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.