Forside * Nyheder

Pioneer DVR-920H


Pioneer på vej med en ny top-model. Den nye DVR-920H bliver udstyret med en 250 GB harddisk, og HDMI (High-Definition Multimedia Interface) for digital tilslutning til fladskærms-TV.


 Se nyt højopløseligt billede af DVR-920H mm. i vores foto galleri.


 

Salgsmatriale fra Pioneers brochure (redigeret):
 • Optag direkte på det store 250 GB harddisk-drev med plads til mere end 400 timers materiale (HDD 250 GB)


 • Se rent digitale højkvalitets billeder via den direkte HDMI (High Definition Multimedia Interface) forbindelse (HDMI)


 • Overspil dit materiale ved op til 55 gange normal hastighed fra HDD til DVD-R/DVD-RW — uden tab af kvalitet (High-Speed Copy)


 • Nyd flimmerfri, biografrealistiske billedoplevelser (Dual PureCinema Progressive Scan)


 • Ultra-præcis 10-bit digital signalbehandling (Højkvalitets videooptagelse)


 • Få en suveræn billedkvalitet med bedre videosignaler (108 MHz/14-bit D/A-konverter med VQE9)


 • Navigér gennem alle dine TV-kanaler og optag dem ved et tryk på en knap (GUIDE Plus+TM Elektronisk program-guide)


 • Få klar High Fidelity lyd i kraft af det forstærkede chassis (2-lags chassis)


 • Lækkert design med sort akryl-front, som matcher Pioneer’s Plasma-TV og multimedia-receiver


 • Spar kostbar tid med Chase Play — se et program fra begyndelsen, mens det er ved at blive optaget — uden at afbryde optageprocessen (Chase Play)


 • Find enhver optagelse — nemt og hurtigt (Advanced Disc Navigator, Disc History)

 

250 GB HARDDISK-DREV TIL MERE END 400 TIMERS OPTAGELSEHvis du aldrig vil gå glip af nogen af dine favorit TV-programmer, er Pioneer’s topmodel DVR-920H-S HDD DVD-optager den perfekte løsning for dig. Med 250 GB indbygget HDD (harddisk-drev) har den enorm lagringskapacitet, så du kan optage op til 433 timers programmer. Ser du meget TV? Nu kan du på harddisken til midlertidig lagring og gengivelse. Hvis du vil bevare en optagelse permanent, kan den nemt arkiveres på en DVD-R/DVD-RW disc.


 


LYNHURTIG HIGH-SPEED KOPIERING (55x)
Annonce:


Pioneer præsenterer: High-Speed kopiering ved superhastighed! Pioneer’s DVR-920H-S giver dig mulighed for at kopiere et program op til 55 gange hurtigere end i realtid — og stadig bevare den oprindelige kvalitet*. F.eks. kan du kopiere et 1-times program fra HDD til en 8 x DVD-R disc (Video Mode) i SLP indstilling, og det vil kun tage dig 1,1 minut. Overspil et program til DVD-RW — uanset om du vælger VR Mode (DVD Video Recording Mode) eller Video Mode (DVD Video Mode), har du altid fuld kontrol over redigeringen. Har du travlt? Tryk blot på One-Touch Copy knappen på fjernbetjeningen. Så overspilles materialet på harddisken med lynets hast direkte til din DVD-R/DVD-RW disc. Du kan naturligvis følge med i programmet, mens det kopieres! 


 

Ydermere bliver en optagelses størrelse aldrig et problem igen. Hvis den originale optagelse på HDD er for stor, kan du nemt få den til at passe til kapaciteten på din disc ved at omkode originalen.

 


HDMI (HIGH DEFINITION MULTIMEDIA INTERFACE)


DVR-920H-S HDD DVD-optageren er udstyret med en HDMI forbindelse, som kan overføre High-Definition digitalt materiale — direkte og sikkert — fra en audio/video-disc til et TV eller en Plasma-skærm. Det betyder, at du kan nyde ukomprimeret digital video og fremragende audio* i højeste kvalitet fra originale kilder — uden noget kvalitetstab — og opleve billede og lyd, som kunstnerne har villet. HDMI er meget nem at bruge — forbindelsen kræver kun ét kabel. Du slipper for besværet med komplicerede eller forvirrende kabelforbindelser.


HØJKVALITETS VIDEOOPTAGELSE


En afgørende innovation i DVR-920H-S er øjeblikkelig konvertering af indkommende videosignaler fra analog til digital form samt efterfølgende fuld signalbehandling med 10-bit præcision i det digitale domæne. Analog/digital konverteringen omfatter alle typer analoge video-indgangssignaler, inklusive RGB, og det sikrer den højest mulige videokvalitet. I forbindelse med PAL videosignaler realiserer et avanceret Adaptive 5-Line Comb filter optimal Y/C separation med mindst mulig farveforvrængning og forstyrrelse. Til NTSC materiale anvendes komplet Motion Adaptive 3D Y/C separation. Som en del af den digitale behandling stabiliserer en Digital TBC (Time Base Corrector) signalet og fjerner jitter, som ofte opstår ved analog videooptagelse. Det betyder højkvalitets, præcis billedoptagelse. Pioneer’s digitale Picture Creation behandling sørger ydermere for den bedste billedkvalitet fra alt materiale — uanset hvordan det er optaget. Ud over analoge indgangssignaler behandles originalt digitalt DV materiale også. Det betyder optimal billedkvalitet efter konvertering fra DV til MPEG format.


108 MHz/14-BIT VIDEO D/A-KONVERTER


I kraft af en indbygget topklasse 108 MHz/14-bit D/A-konverter, kan Pioneer’s DVR-920H-S levere de mest perfekte billeder i enhver situation. En 108 MHz/14-bit D/A-konverter, som normalt kun findes i High-End DVD-afspillere, giver en meget højere opløsning end traditionelle data-konvertere. Resultatet er en suveræn, yderst realistisk billedkvalitet, der kommer så tæt på det originale DVD-materiale som muligt.


TOPKLASSE UDSTYR: 2-LAGS CHASSIS GØR LYDBILLEDET STABILT


Chassisets styrke og stabilitet er afgørende, når du vil have klar High Fidelity lyd. Derfor er DVR-920H-S opbygget på et 2-lags chassis. Denne innovative konstruktion absorberer uønsket intern og ekstern vibration, så lyd- og videobilledet bliver stabilt. Den tykke stabiliserende stålplade holder de mekaniske dele i ro og eliminerer kvalitetsforringende interferens som følge af vibration. Et ekstra fastgørelsespunkt for DVD-brænderen forhindrer også vibration og øger stabiliteten yderligere. Til sammen forbedrer disse elementer den allerede fremragende video- og audiogengivelse betydeligt.


PERFEKT BILLEDKVALITET MED VQE9


Pioneer’s DVR-920H-S hæver kvaliteten til nye højder med den seneste Video Quality Enhancer (VQE9) teknologi. Den nye VQE9, som bygger på Pioneer’s egen VQE8 — fra den aktuelle topklasse DVD-afspiller DV-868AVi-S — med fremragende video kvalitetsjusteringer (ved brug af PureCinema Progressive Scan og Component Frame Recursive Digital Noise Reduction), giver en betydelig forbedring af den progressive behandling af alt videomateriale. Støj i form af ujævne linier er yderligere reduceret, så du kan nyde mere stabilt og naturligt udseende billeder. Aldrig har film været så perfekte!


 


DUAL PureCinema PROGRESSIVE SCAN TIL PAL/NTSC


Pioneer’s DVR-920H-S kan ikke alene levere Progressive Scan video-udgangssignaler i NTSC (525p) format, men også i PAL (625p) format. Det betyder, at du kan nyde stabile, flimmerfri billeder fra både PAL og NTSC discs i forbindelse med et NTSC/PAL Progressive Scan kompatibelt TV eller anden billedgengiver (ved brug af analoge komponent-video eller digitale HDMI udgange). Dual PureCinema Progressive Scan genskaber de originale billeder i filmformat ud fra materialet, som er optaget på DVD-discs. Dual PureCinema Progressive Scan (PAL/NTSC) fungerer ved at give en reel fordobling af billedets opdateringsfrekvens, så du får en yderst stabil, flimmerfri biografrealistisk filmoplevelse.GUIDE Plus+  DIN ELEKTRONISKE PROGRAM-GUIDE


Gemstar TV Guide’s GUIDE Plus+TM EPG er en brugervenlig elektronisk program-guide, som giver dig mulighed for at navigere gennem de mange TV-kanaler, søge efter programmer efter tid eller kategori og optage dem ved et tryk på en knap. Uanset om du modtager TV via kabel, satellit, digitalt terrestrisk eller en almindelig antenne, kan GUIDE Plus+TM bringe dig alle oversigter og styre optagelser fra din Set-Top Box. Du kan bruge GUIDE Plus+, mens du ser et TV-program, så du aldrig behøver gå glip af noget!


 


Bemærk – Guide Plus+ virker ikke i Danmark – endnu!


ENKEL TILSLUTNING TIL MULTI-KANAL SURROUND-LYD


DVR-920H-S’s elektriske og optiske digitale audioudgang gør det nemt at forbinde DVD-optageren til en AV-forstærker eller receiver med PCM, Dolby Digital, DTS og/eller MPEG dekoder samt en tilsvarende digital-indgang. Når du forbinder DVD-optageren digitalt til en AV-forstærker/receiver, kan du nyde den totale multi-kanal surround-lydoplevelse.
Den nye Pioneer DVR-920H-S ventes på gaden inden jul, datoen er dog ikke endeligt bekræftet endnu.
 Se nyt højopløseligt billede af DVR-920H mm. i vores foto galleri.


Link til brugermanual (Engelsk – 8 MB)

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.