Forside Nyheder

Windows Media Center 2005 Edition


Næste generation af Microsoft Media Center (WMC) er snart klar. Det er operativ systemet specielt lavet til media centre, HTPC løsninger til recordere i stuen. Det er en udbygget udgave af Windows XP, med et ekstra bruger interface til betjening af multimedia funktioner fra f.eks. en TV skærm.


Den nye udgave får tilnavnet 2005 Edition, og indtil videre er følgende nyheder sluppet ud:  • Understøttelse af flere tunere. Se en kanal, mens der optages fra en anden. Eller optag to tv-kanaler samtidig.
  • Brænd CD/DVD, styret fra fjernbetjeningen.
  • Adgang til MSN messenger, få beskeder fra venner og familie direkte på TV skærmen.

Tuner-kort fabrikanterne Hauppauge og Vixs har allerede annonceret deres bud på dual-tuner kort, til brug sammen med det kommende media center.


Microsoft planlægger også en billigere udgave af WMC som ikke kan optage, da det vil være et billigt multimedia operativ system. Det forventes at Microsoft fremviser det nye produkt i næste uge.


Kilde: Silicon.com

Annonce:
Forrige artikelSonys super recorder
Næste artikelDiverse Blu-ray nyheder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.