Forside * Nyheder

Windows Media Center PC’er nu til salg i Danmark


Fornylig blev Windows Media Center Edition frigivet, og nu har Zitech Computer, som de første herhjemme, sammen sat ikke bare en, men to computere til Media Centeret.


Med MCE er det muligt at bruge PC’en som A/V center i stuen. Den kan bruges som Cd-afspiller, radio, video og DVD-afspiller og den inbyggede brænder kan brænde på såvel DVD±R/RW (incl DVD+R DL) som CD-R/RW’er. Den kan også styre din satellitmodtager, Selector og andre dekodere , så du kun behøver én fjernbetjening.


Harddisken er på 160 GB eller 200 GB afhængig af model, så der er god plads og den kan udskiftes med en større uden problemer og der er også plads til en ekstra, hvis det skal være.


Der er tale om to veludrystede computere i små fikse flotte Qbic kabinetter i sort med spejl front, som sælges med fjernbetjening, men uden skærm, diskettedrev, tastatur og mus!  Der er masser af tilslutnings muligheder på såvel fronten (gemt under et spejl) som på bagsiden.


Den ‘lille’ model er med Intel Celeron 2,66 GHz processor,  256 MB ram,  160 GB harddisk,  DVD±R/RW, DVD+R DL, CD-R/RW drev,  GeForce4 MX4000 grafikkort,  Hauppauge! WinTV-150 MCE TV-kort,  MCE fjernbetjening og engelsk Windows XP MCE.  Den koster Kr 7.995,-
Den ‘store’ model er med AMD Athlon64 3000+ CPU,  512 MB ram,  200 GB harddisk,  GeForceFX 5700LE grafikkort og elles det samme som den ‘lille’ model.  Den koster Kr 9.995,- og ligner et rigtig godt køb!


Det er muligt at tilslutte mus og tastatur og bruge PC’en som almindelig PC til husholdning, spil og internet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.