Forside * Nyheder

Nu også hybrid Blu-ray + DVD skiver


For 14 dage siden kunne vi fortælle at Memory-Tech havde trukket en kanin op af hatten og fundet på en smart ide: En hybrid DVD skive, der består af et lag, der kan afspilles på alle DVD afspillere, og et lag der kan afspilles på HD-DVD afspillere.


Nu har JVC pakket deres julegave til Blu-ray gruppen ud og det er en hybrid skive, med et lag BD (Blu-ray Disc) med 25 GB og et DVD dobbelt lag med 8,5 GB (nøjagtigt som vi kender det i dag) eller i alt 33 GB på skiven og de fortæller, at de også arbejder på en double lag BD udgave, så der i alt kommer 58 GB på skiven – og faktisk i 4 lag!Fordelen ved hybrid strukturen er at filmselskaberne kun behøver at markedsføre én udgave af filmen og forbrugeren kan så bruge den i nuværende og kommende udstyr. Det vil gøre det meget nemmere for forbrugeren at skifte udstyr, da man kan have opbygget en filmsamling på forhånd, og samtidig forventer filmselskaberne at udsalgsprisen kan holdes høj i længere tid.
JVC

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.