Forside Nyheder

Så er LightScribe her!


Nu kommer HP’s LightScribe teknologi endelig på markedet!  HP leverer selv skiverne – foreløbig kun CD’er til US$8,99 for 5 stk eller lige godt en tier pr stk.  HP har også selv et drev til PC’er og det fås for 819 kr.


I slutningen af denne uge udkommer der en gratis opdatering til Nero6, der så kan brænde LightScribe billeder og tekst på skiven.


 


LightScribe muliggør brænding af billeder og tekst på label siden af specielle LightScribe-egnede skiver. Foreløbig er 52 speed CD skiverne til salg, og snart kommer der 8 speed DVD+R skiver og andre formater.


  


LightScribe kan brændes i 3 kvaliteter, Fast ca 23 min, Normal ca 30 min og HQ ca 40 min. Udskriften er i monochrom (overfladen bliver mørk, hvor der brændes billede), men det loves at der senere vil komme skiver med mulighed for farvebilleder. 


Lige nu understøttes LightScribe af en række firmaer hvor HP er pt eneste leverandør af brændere, men også fx BenQ, LiteOn og Samsung har brændere på vej. På software siden vil SureThing CD/DVD labeler, Cyberlink og InterVideo senere komme med opdateringer til deres programmer. Medier understøttes af Memorex, Imation, TDK og Verbatim, de er dog ikke set i danske butikker endnu.


 


Der er pt ingen Recordere der understøtter teknoligien.


 

LightScribes hjemmeside

Annonce:
Forrige artikelPanasonic på vej med super multi brænder
Næste artikelHD Ready – en ny standard for HDTV-skærme
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.