Forside * Nyheder

Stor popularitetsmåling

 


Recordere.dk har igennem flere måneder gennemført en popularitetsmåling, for at finde ud af hvor populære de enkelte mærker er i bevistheden hos jer – brugerne. Hvilken fabrikant har det bedste navn og ry.


Spørgsmålet lød: Hvilken status har disse mærker hos dig?


Ikke overraskende har de gamle store japanere en god placering på sådan en liste. Topscorer blev Sony, med Pioneer og Panasonic på de følgende pladser. Philips er også godt placeret, mens JVC, Yamaha og KiSS stadig har lidt at arbejde på. Værst ser det ud for Thomson og ikke mindst Sharp, som ikke nyder den store anerkendelse hos brugerne af recordere.dk.


       
  Sony 3,69  
  Pioneer 3,39  
  Panasonic 3,25  
  Philips 3,10  
  JVC 2,73  
  Yamaha 2,54  
  KiSS 2,52  
  Thomson 2,13  
  Sharp 1,88  
       

© 2005 recordere.dk


En tilsvarende måling på andre asiatiske mærker, af den billigere slags, viste at LG nok var havnet i den forkerte kategori her. LiteOn anses også for et godt billigmærke, mens NorthQ og United har en del at arbejde med mht. deres brand.


Interessant er det måske, at det gamle skandinaviske mærke Luxor stadig scorer godt i en kvalitetsmåling på trods af at det i dag blot et handelsmærke. F.eks. sælges DVD-optagere lavet af samme fabrik som Mustek med Luxor mærket på.


       
  LG 3,27  
  LiteOn 2,84  
  Luxor 2,05  
  Medion 2,47  
  Yamada 1,86  
  Denver 1,79  
  Mustek 1,68  
  NorthQ 1,62  
  United 1,58  
       
© 2005 recordere.dk


1502 personer svarede på den store måling blandt de kendte mærker, og 146 har svaret på den lille måling tidligere blandt de billigere mærker. Skalaen i begge målinger var 1-6, hvor 6 er højest.


Resultateterne må gengives i andre medier, hvis recordere.dk angives som kilde.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.