Forside Nyheder

Det komplette 2005 line-up fra JVC.

JVC?s aktuelle modeller ? og dem, der kommer – komplet oversigt for 2005. 


 


JVC har i øjeblikket allerede en del interessante digitale videomaskiner, at byde på. Med hensyn til DVD-optagere, er der p.t. allerede 6 modeller, der er aktuelle ? på trods af at de første udkom så sent som for et halvt år siden. Derudover har JVC tidligere lavet videomaskiner med indbygget harddisk ? HM-HDS1, HM-HDS4 ? jeg ved ikke om disse stadig kan fås.


 


Ud over disse aktuelle maskiner har JVC et ret stort line-up for 2005, der er planer om en hel del nye DVD-optagere. Der er i første omgang lagt op til 6 nye DVD-optagere, hvoraf det ser ud til at de 5, alle kommer i løbet af 1. halvår af 2005. Denne artikel bringer dig tættere på den første del af JVC?s line-up:


 


NB: Oplysningerne for de nye modeller i 2005 er foreløbige, da der kan komme ændringer – men i så fald vil jeg rette artiklerne så hurtigt som muligt.


 


DR-M10.


Denne digitale video er en ren dvd-optager uden harddisk, der designmæssigt hører sammen med DR-MH20, DR-MH30 og DR-MH50.


 


Læs om dvd-optageren her: JVC DR-M10


 


DR-MV1.


DVD-optager kombineret med en videobåndoptager. En ting, der blandt flere ting er værd at bemærke er, at den har to tunere. D.v.s., at den kan optage to tv-programmer på samme tid ? ét på dvd-optageren og ét på videoen.


 


Læs mere her: JVC DR-MV1


 


DR-MH20.


Denne DVD-optager er lillesøsteren i serien af JVC?s første kombinerede DVD+HDD optager. Designet er flot (synes jeg) ? linien er fortsat fra DR-M10. Harddiskens kapacitet er 80 Gb.


 


Læs mere her: JVC DR-MH20


 


DR-MH30.


Denne maskine var i 2004 sommerens helt store hit, der startede det første og det mest omtalte fælleskøb på recordere.dk. Maskinen er identisk med DR-MH20, bortset fra harddiskens kapacitet, der på DR-MH30 er 160 Gb.


 


Læs mere her: JVC DR-MH30


 


DR-MX1.


Her starter JVC?s nye designlinie, med et meget flot design, der adskiller sig meget fra andre dvd-optagere. Denne DVD-optager er desuden den perfekte erstatning for den udslidte video ? idet maskinen indeholder DVD+HDD+video optager. Maskinen har to tunere, så den kan optage to tv-programmer på samme tid ? ét på dvd- eller HDD-optageren og ét på videoen. Harddiskens kapacitet er 160 Gb.


 


Læs mere her: JVC DR-MX1 


DR-MH50. 2005 Nyhed – er på markedet.


 


Denne nyeste kombi DVD+HDD-optager tegner til at blive markedets billigste 250 Gb harddisk video. Er set til 5.999,- dags dato ? og det må siges, at være billigt for en DVD-optager med 250 Gb. Den p.t. eneste sammenlignelige optager mht. harddiskens kapacitet er Sony?s RDR-HX1000, der er set til 8.195,-


 


Læs mere her: JVC DR-MH50


 


DR-DX7. 2005 Nyhed.


Denne maskine skulle have været på markedet i januar 2005. JVC har udsat lanceringen af maskinen til september 2005, p.g.a. et ønske om at videreudvikle maskinen. Oplysningerne her er derfor måske ikke fyldestgørende, men et godt fingerpeg om, hvad denne maskine kommer til at indeholde.


Her kommer endnu en trible kombimaskine i samme design som DR-MX1. Denne gang kombineres DVD-optager, HDD-optager og MiniDV båndmaskine. Harddiskens kapacitet er 250 Gb og maskinen kan til forskel fra de øvrige optage i DV-kvalitet (25 Mbps) på HDD og MiniDV. Den almindelige højeste kvalitet, kaldet XP, ligger på 10 Mbps.


 


Læs mere her: JVC DR-DX7


 


DR-MH200. 2005 Nyhed.


Kombineret DVD-optager og harddisk optager i samme design som DR-modellerne fra 2004. Harddiskens kapacitet er 120 Gb.


 


Læs mere her: JVC DR-MH200


 


DR-M100. 2005 Nyhed.


Også en ny kommende ren DVD-optager uden harddisk.


 


Læs mere her: JVC DR-M100


 


DR-MV5. 2005 Nyhed.


En ny kommende kombimaskine med DVD-optager og videobåndoptager. Som på DR-MX1 vil man kunne se den smarte auto-blank-cut overspilning fra VHS til DVD, der gør overspilningen så let som muligt, idét blanke perioder på båndet overspringes. Derforuden også som på DR-MX1 automatisk oprettelse af indexbilleder ved overspilning fra VHS til DVD.


 


Læs mere her: JVC DR-MV5


 


DR-MH300. 2005 Nyhed.


Med denne kommende model fortsættes linien fra DR-MH20/30/50 serien ? i det nye design. Denne optager er udstyret med DV-mode optagekvalitet for ekstra høj billedkvalitet, samt understøttelse af 8x DVD-R, hvilket betyder high-speed kopiering med op til 64x real-time, afhængig af optagekvalitet. Harddiskens kapacitet er på 160 Gb. Den store nyhed er at optageren er forsynet med HDMI interface. Modellen kan fås i sort eller sølv farvet design.


 


Læs mere her: JVC DR-MH300


 


DR-MX10. 2005 Nyhed.


Dette er efterfølgeren til trible kombimaskinen DR-MX1 ? med HDD+DVD+video optager. Harddisk kapacitet 160 Gb og understøttelse af 8x DVD-R. Dog er der kun 1 tuner i denne maskine.


 


Læs mere her: JVC DR-MX10

Annonce:
Forrige artikelJVC DRM100
Næste artikelNye Pioneer recordere med Dual Layer mulighed
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.