Forside Styling Layout: Uden komm.

Hjælp til mini-chatten

Hvad er det?


Mini-chatten er en lille chat, et vindue hvor man kan sende beskeder, som andre brugere af hjemmesiden kan se og besvare med det samme.


Den er velegnet til en hurtig besked, eller et hurtigt spørgsmål. Men pas på, chatten er meget flygtig så større emner og emner som kræver flere svar (flere der læser og besvarer) bør altid stilles i forummet.Sådan bruges chatten


Der kræves login til forummet, for at bruge MiniChat.


Har du ikke et login, så opret et nyt via:  Ny bruger


Efter login, er du klar til at skrive beskeder.


Det er muligt at krydre beskederne med emotions – små ansigter som kan underbygge / understrege følelser i selve teksten.


Man skriver en lille kode, og denne oversættes så til et ansigt når teksten vises. Skrives f.eks. koden  🙂  oversættes denne til ansigtet    og skrives koden   :_(   oversættes denne til  


 Her skrives et svar, og koden  :d  indsættes til sidst. Resultatet er: Brug funktionen Åbn mini-chat i nyt vindue (lige under selve chat-området) hvis du gerne vil have et større vindue med plads til visning af mere tekst.

Hvis vinduet pludselig er helt tomt, så tryk  F5  (opdater)Emotion koder


Her er en komplet oversigt over koderne:


🙂    8)    :_(    :d    🙁    😡    😮    :p    😉    ???

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.