Forside * Nyheder

KiSS bringer DP-558 et skridt videre


KiSS DP-558 kom på gaden i oktober 2004, og har siden levet en omtumlet tilværelse. På den ene side har den tilføjet universet indenfor harddisk-optagere flere nyheder, og på den anden side har folkene hos KiSS kæmpet med at få produktet gjort mere stabilt.Nu har KiSS sendt den seneste firmware på markedet. Det er version 1.1.2, og der er spændende nyt.


Udover en god portion fejlretninger (bugfixes) så får modellen nu features som:  • Ny EPG (elektronisk tv-guide) hvor timeren kan programmeres via internet og mobiltelefon.
  • Ny WebRadio som tilføjer nye værktøjer for at se/vælge/filtrere på kvalitet (bitrates) og egne favoritter
  • Afspilning af flere media typer
  • Understøtter Nero Digital formatet
  • Forbedret hurtigspoling (FF / REW) for VCD/SVCD/DivX/XViD
  • Understøttelse af undertekster (subtitles) for DivX/XviD i formaterne SRT, AQT, MPEL2, MPSUB, MICRODVD, RT, SMI (SAMI), SSA, SUBRIP (old and new), SUBVIEW, VPLAYER


Med denne nye firmware skilder KiSS sig virkelig fra konkurrenterne. Nu er KiSS DP-558 et produkt som kan en masse ting som ingen af de andre. Der er sikkert stadig enkelte fejl og finpudsninger, men denne firmware er et meget stort skridt fremad.

Se liste over bugfixes her


Hent vejledning til den nye EPG med programmering via internet her


Hent den nye v.1.1.2 firmware her
Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.