Forside * Nyheder

Medie sponsor til recordere.dk

  

 


Det er med stor glæde vi kan meddele, at recordere.dk og DiscsOnline er påbegyndt et samarbejde, hvor DiscsOnline sponserer medier til anmeldelser hos recordere.dk.  Vi er glade for samarbejdet, der startede med at DiscsOnline sponserede vores seneste konkurrence med en Pioneer DVR-108 DVD brænder og 200 medier dertil.


 


Som modydelse annoncerer DiscsOnline nu hos os, og det vil fremgå af anmeldelserne når DiscsOnline har sponseret medier.  Vi håber selvfølgelig også at brugerne vil klikke på DiscsOnline’s annonce og handle hos DiscsOnline, og på den måde støtte samarbejdet og recordere.dk.


 


DiscsOnline har et meget stort udvalg af kvalitets medier og tilbehør til fornuftige priser, og de har en fin firmware service, hvor du hurtigt kan finde den nyeste firmware til din brænder.


 


Der har i forumet været rejst tvivl om DiscsOnline var en god forhandler, også dér er der gode nyheder idet Kenneth fra DiscsOnline ikke vil svigte recordere.dk’s bruger, og har lovet at udrede trådene i de handler hvor der er gået noget galt, og det kan jo ske i en travl business.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.