Forside X-files Fælleskøb

Fælleskøb af JVC DR-MX1

DETTE FÆLLESKØB ER LUKKETDer er nu mulighed for at være med på et Fælleskøb af JVC DR-MX1, en trible kombi optager. Dette er markedets mest avancerede videomaskine, der indeholder videobåndoptager, harddiskoptager og DVD-optager. Med denne maskine er der mange muligheder for overspilning af videobånd til DVD, redigering osv. Desuden kan man optage to forskellige tv-programmer på samme tid ? ét på harddisk eller DVD og ét på videobånd.


 
 


Læs mere om DR-MX1 her: JVC DR-MX1


 


Vi kører dette Fælleskøb med følgende tilbud, givet af:


 


God Pris
Magleagervej 25
4100 Ringsted
Tlf. 61661166


godpris.dk 


 


Fælleskøb pris: 5.499,- inkl. moms.


 


I prisen er følgende inkluderet:


   • 1 stk. JVC DR-MX1


  • Kodefri opdatering (CD-rom medfølger inkl. instruktion)


  • 10 x JVC DVD-R medier


  • LeveringFor fælleskøberne gives følgende tilbud, der er valgfrie:


   • 5 års forsikring: 599,- (normalpris 799,-)


  • 5-pak DVD-RW: 199,-


  • 5-pak DVD-Ram: 199,-


  • 10-pak DVD-R: 199,-Hvis du ønsker, at benytte dig af dette fine tilbud på denne super lækre trible kombi optager, der bl.a. kan optage to programmer på samme tid ? så tøv ikke med at tilmelde dig nedenfor.


 
DETTE FÆLLESKØB ER LUKKET


 Model:
Antal:

Navn:
E-mail:
Telefon:
Mobil:
Adresse:
Post-nr:
By:
Land:

Noter:


 


Husk også at tilmelde dig de generelle nyhedsbreve her: recordere.dk nyhedsbreve


 


Ved tilmelding af dette Fælleskøb bedes du indskrive alle informationer: Navn, adresse, telefonnummer, e-brev adresse, ønsker til køb ? dvs. DR-MX1 plus evt. valgfrie tilkøb.


 


NB: Tilmelding til dette Fælleskøb lukker mandag d. 13. juni kl. 23:59 (er blevet forlænget). Umiddelbart herefter sendes en liste med de tilmeldte, til forhandleren, der så går i gang med effektuering af ordrer. Ved længerevarende proces udsendes løbende informationer om status.


 

Bemærk at recordere.dk ved dette Fælleskøb modtager en symbolsk provision på 20 kr+moms (25 kr) per solgt enhed (er indregnet i prisen).Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.