Forside X-files Fælleskøb

Fælleskøb af Pioneers 2005 modeller

DETTE FÆLLESKØB ER LUKKET


 


DVR-433H, 530H og 630HLæs nyheden om dem her

Nu er turen kommet til et Fælleskøb på Pioneers nye 2005 modeller, verdens første med understøttelse af det nye DVD-R Dual Layer format.


Dette er nogle ret lækre apparater, i Pioneers velkendte kvalitet. Pioneer er kendt for at servere den bredeste vifte af funktioner og faciliteter, og dette års modeller er ingen undtagelse. Der er markedets bedste redigeringsfaciliteter. CD jukebox på harddisk. Alle funktioner dog uden at gå på kompromis med betjeningen, dette er apparater som vil glæde såvel nybegynderen som den kræsne bruger.


Vi har skaffet et godt tilbud på dem, og de leveres til dette Fælleskøb af Tape Connection i Århus.  • DVR-433H SØLV  –  kr. 3.750,-  (vejledende pris kr. 4.999,-)
  • DVR-433H SORT  –  kr. 3.750,-  (vejledende pris kr. 4.999,-)
  • DVR-530H SØLV  –  kr. 4.500,-  (vejledende pris kr. 5.999,-)
  • DVR-630H SØLV  –  kr. 5.200,-  (vejledende pris kr. 6.999,-)Annonce:


Praktisk information  • Der medfølger 3 års fuld garanti.
  • Pioneer leverer ikke kodefri løsninger til helt nye modeller, der går typisk en måneds tid. Hvis løsningen bliver en firmware CD, som på tidligere modeller, vil denne kunne tilbydes fælleskøberne til en pris af 100 kr (halv pris).
  • Apparaterne kan afhentes i Århus eller sendes (fragt kr. 61,- ved Dankort og kr. 100,- ved Efterkrav)
  • Levering: Hovedparten leveres i juni. Status postes løbende i forummet.
  • Ønskes yderligere forsikring henvises til USG Danmark, der kan tilbyde forsikringer på forbrugerelektronik, uanset købssted.

Dette Fælleskøb lukker mandag d. 13/6  (denne incl.) og levering sker efter den rækkefølge tilmeldingerne blev modtaget.

DETTE FÆLLESKØB ER LUKKETModel:
Antal:

Navn:
E-mail:
Telefon:
Mobil:
Adresse:
Post-nr:
By:
Land:

Noter:


Bemærk at recordere.dk ved dette fælleskøb modtager en symbolsk provision på 20 kr+moms (25 kr) per solgt enhed (er indregnet i prisen).

Annonce:
Forrige artikelTak for tilmelding til Fælleskøb af Pioneers 2005 modeller
Næste artikelRecordere.dk i Politiken
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.